Hummus

Hummus er skønt til fuldkornsbrød eller toast. Laves af ingredienser såsom kikærter og yoghurt.

Ingredienser

Kikærterne skal udblødes i mindst 12 timer.

Hæld vandet fra, og skyld kikærterne godt.

Kom dem i en gryde og dæk dem med vand. Tilsæt hvidløgene og lad det koge op. Skru ned for varmen og lad ærterne simre under låg i 30-60 min. tilsæt mere vand hvis det bliver for tørt.

Hæld olie, saft af citronerne og yoghurt i blenderen og tilsæt halvdelen af kikærterne, væden og hvidløg.

Purer til massen er jævn. Tilsæt efterhånden alle kikærterne og mere vand, hvis det er nøvendigt, indtil alt er pureret.

Smag til med salt og peber, og evt. lidt mere citronsaft.

Hæld hummusen op i en skål og pynt med hakket persille og paprika og server den med fuldkornsbrød eller toast melba.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.