Græsk Bondesalat (Horiatiki salata)

Ingredienser

  • 1 Stk Rødsalat hoved
  • 1 Stk Iceberg salathoved
  • 2 Store Tomater skåret i ottendedele
  • 2 stk agurk
  • I halvmåner
  • 1 stk grøn peberfrugt i ringe
  • 1 stk løg i ringe
  • Groft hakket -
  • bredbladet persille (hakket)
  • 150 g feta
  • 20 stk sorte oliven - la grecque
  • salt
  • peber (friskkværnet)
  • 7 Spiseskeer Olie-edikke dressing- nogle
  • Dråber Worcestershire sauce

Dressingen skal trække mindst en time. Agurken skrælles i striber ogbefries for kerner, deles i kvarte. De kolde salatblade skylles, tørres grundigt og skæres i strimler. Salaten blandes og samges til med salt og peber. Lagvis ovenpå lægges tomater, agurker, peberringe, løg, feta og oliven. Er der varmt, kan hvert lag få et drys salt. Hæld dressingen over og server med retsina vin og sigtebrød.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.