Engelsk chokoladebudding

Til 6 personer

Fedtfattig

1. Rør smør og sukker hvidt og skummende. Tilsæt æggeblommerne en ad gangen og rør godt for hver.

2. Sigt mel, bagepulver og kakao sammen og vend det i skiftevis med mælken uden at røre for meget.

3. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen. Fyld den i en smurt, firkantet bageform eller et ovnfast fad og sæt formen i vandbad i oven (kan også bare sættes i ovnen).

4. Chokoladebudding af denne type skiller under bagningen, således at det øverste er kageagtigt og i bunden dannes et halvflydende lag. Dette er korrekt og skyldes ikke fejl i opskrift eller bagning.

Serveres varm eller kold, drysset med lidt sukker, og evt. med flødeskum eller råcreme.

Prøv også disse opskrifter på chokoladekage, chokolademuffins og chokolademousse.

Indsendt af
d.
28.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.