Varm muslinge- og kartoffel-salat

Ingredienser

Kog kartoflerne i passende bidder. De må ikke koge ud. Skyl og børst
muslingerne i tre hold vand - Kasser alle, der ikke lukker sig. Kom
hvidvinen i en stor gryde og bring i kog. Kom muslingerne i og læg
låget på. Ryst gryden eller rør rundt, så alle bliver ens varme -
ellers kan nogle dyr blive halvrå og andre seje. Efter 8 - 10
minutter er muslingerne klar. Tag dem ud af skallerne og hold dem
varme i en forvarmet skål. Alle lukkede muslinger kasseres sammen med
de tomme skaller. Bland olie, eddike og hakkede løg i en skål og
tilsæt kartofler, tomater i småbidder og muslinger og rør igennem.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.