Rødbedelasagne

Prøv en ny og bestemt ikke kedelig version af den klassiske og elskede lasagne. Rødbedelasagnen er vegetarisk, den er billigere at lave end en almindelig lasagne og hytteosten giver en god, cremet konsistens. Ikke at forglemme rødbederne og hvem kan også det, når de giver en så god, kraftig smag og indbydende, rød farve.

  • Lasagne der er kraftfuld i både smagen og farven.

Til 5 personer

Hak løg og hvidløg. Skræl rødbederne og skær dem i tern. Svits løg, hvidløg og rødbeder i olien i en gryde.

Tilsæt hakkede tomater og rosmarin. Lad det simre lidt og smag så til med salt og peber.

Lav rødbedelasagnen lagvis i et ildfast fad. Først et lag af saucen. Så nogle klatter af hytteosten og en lille smule revet ost. Derefter et lag lasagneplader. Sådan fortsættes med flere lag. Lav gerne lagene så tynde som muligt, så der er plads til mange lag.

Bag lasagnen i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter. Når der er 10 minutter tilbage, kommes der revet ost på toppen.

Indsendt af
d.
22.11.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.