Æblemuffins med marcipan

Mageløse muffins med en fyldig sødme fra marcipan og vanilje, friske frugtfornemmelser fra revet æble samt et knasende bid af nødder og mandler. Kort sagt, bagværk med alt det bedste, velegnet til alle de bedste øjeblikke.

  • Æblemuffins med marcipan smager ikke bare skønt, de har også en smuk gylden glød.

Til 12 stk

Pisk æg og sukker godt sammen (ca. 5 minutter).
Tilsæt marcipan og pisk det til en jævn masse.
Tilsæt smørret i en tynd stråle og pisk imens.

Sigt mel og vaniljesukker ned i skålen og rør med en grydeske.

Skræl æblerne og riv dem på et rivejern.
Kom revet æble og farin i en gryde og lad farinen smelte. Vend blandingen i dejen.

Brug bagesprayen i alle muffinsformene og fordel herefter dejen.

Drys med mandler og nødder og pres dem lidt ned i dejen med en ske.

Bag de lækre æblemuffins i ca. 25 minutter ved 175 grader.

Indsendt af
d.
29.05.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.