Æg i muffinsforme

At bage æg i muffinsforme beklædt med tynde skiver af skinke er en sjov og lækker måde at gøre lidt ekstra ud af eks. brunch, frokost eller morgenmad. Det er tilmed utrolig simpelt at lave og passer sig selv i ovnen.

  • Kombinationen af æg og skinke smager virkelig godt
  • Skinken er på plads, og æggene er slået ud i muffinsformen
  • Skinkens kanter bliver dejligt sprødt rundt i kanten

Til 12 stk

Smør muffinsformen med smør eller olie. Læg en stor skive skinke ned i hver. Slå et æg ud i hver form, og drys med peber og parmesan.

Bag æggene ved 175 grader i ca. 20 minutter, til de er helt gennembagte.

Indsendt af
d.
30.03.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.