Æg og bacon muffins

Dejlige små muffins med æg, hvor ægget bliver bagt i en lille spiselig skål af sprød bacon. Det er utrolig nemt at lave, og så passer det perfekt til en lækker omgang morgenmad, eller hvis man får gæster til brunch eller frokost.

  • De her æg og bacon muffins er simpelthen bare fantastiske!
  • Æg og bacon fungerer godt til både morgenmad og brunch, og den her variation er bare himmelsk.

Til 4 stk

Forvarm ovnen til 180 grader.

Steg baconskiverne halvt færdige på en stegepande, så de stadig er bløde, og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Beklæd hver muffinsform med 3-4 stykker bacon (afhænger af formens størrelse - jeg brugte 4 stykker pr. form), så bunden og kanterne er dækket, og slå herefter et æg ud i hver form.

Bag bacon-muffinsene i ovnen i 10-12 minutter, eller indtil æggene er færdige.

Indsendt af
d.
02.09.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.