Æggekage i ovn med kartofler og bacon

Man går aldrig galt i byen med en god gammeldags æggekage med kartofler og bacon, og her laves det hele endda i ovnen, så det er ultra nemt.

  • Lækker og luftig æggekage med kartofler i ovn - skøn til frokost, brunch eller aftensmad.

Til 3 personer

Forvarm ovnen til 225 grader.

Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern. Kom dem op i et ildfast fad (ca. 20x20 cm) smurt med lidt olie. Læg baconskiverne ovenpå, og sæt fadet i ovnen i 15 minutter.

Pisk æggene sammen med salt og bagepulver, og krydr med peber. Hak purløget fint, og tilsæt det til æggemassen sammen med ærter.

Tag fadet ud af ovnen, og skru ned til 200 grader.

Læg baconen på en tallerken. Hæld æggemassen over kartoflerne i fadet, og læg baconen ovenpå igen. Bag æggekagen i 20 minutter, til den er fast og gennembagt.

Indsendt af
d.
03.05.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.