Æggemuffins med broccoli og skinke

Super enkle æggemuffins med broccoli, der er ultra nemme at bikse sammen. De kan sagtens fryses, så man hurtigt kan fremtrylle en lækker morgenmad, brunch eller frokost.

  • Super lækre æggemuffins med broccoli og skinke. Kan toppes med revet ost.

Til 12 stk

Fedtfattig

Klik her og få vores gratis e-kogebog med de bedste salater

Blend æg og hytteost sammen, og krydr med salt og peber. Skær broccolien ud i små, fine buketter, og tilsæt dem sammen med skinketern.

Fordel æggemassen i muffinsforme af silikone eller metal (smør dem evt. med olie først). Fyld kun formen 3/4 op, for de hæver lidt i ovnen.

Top evt. dine æggemuffins med revet ost, og bag dem ved 200 grader i 20-25 minutter.

Tip:
Æggemuffinsene kan sagtens fryses, hvis du skulle få nogen tilovers.

Indsendt af
d.
16.01.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.