Æggesalat med æble

Lav den klassiske æggesalat - med et frisk pift af æble. Æggesalat er vellidt af de fleste, men kan for nogles smagsløg synes lidt tungt og bastant. Dette modvirkes med saftige æbletern og friske stykker purløg, som også giver udseendet et grønt touch. Pynt evt. med karse eller dild for at få et særligt indbydende udtryk.

  • Æggesalaten er selvfølgelig oplagt på et godt stykke rugbrød.
  • Her pyntet med brøndkarse.

Til 4 personer

Kog æggene 8 minutter, så de er akkurat hårdkogte.

Mens æggene koger, hakkes skalotteløg og purløg fint. Skær æblet i fine tern. Bland det sammen med creme fraiche i en skål og tilsæt karry.

Pil de kogte æg og hak dem. Rør dem i skålen og smag æggesalaten til med salt og peber.

Indsendt af
d.
02.01.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.