Amerikanske cookies

Du behøver ikke sætte tid af til hævning og ikke mange minutter af til bagning i ovnen, så der er heldigvis ikke langt fra start til mål: At sætte tænderne i de sprøde vidundere fyldt med bløde chokoladestykker og knasende mandler.

Til 20 stk

Hak chokoladen og mandlerne.

Kom sukker, farin og smør i en skål og pisk godt.

Kom æg i og pisk.

Sigt mel i og rør med en grydeske. Kom herefter salt, natron og vaniljesukker i og rør.

Kom mandlerne i og rør, vend til sidst chokoladen i.

Læg små klatter af dejen på en bageplade med bagepapir. De amerikanske cookies bages i 7-10 minutter ved 175 grader. De er stadig bløde når de kommer ud af ovnen, men bliver dejligt sprøde, når de er kølet af.

Småkagerne skal opbevares i en lufttæt kagedåse, så de ikke bliver bløde.

Indsendt af
d.
03.04.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.