Bruschetta med aubergine

Fantastiske bruschettas med stegte auberginer på ristet brød og frisk basilikum på toppen.

  • Knasende sprøde bruschettas.
  • Auberginerne har fået godt med farve under stegningen.

Til 3 personer

Skyl auberginen og skær den i skiver på langs.

Bland olivenolie, salt og peber sammen. Pres hvidløg i.

Fordel olien på begge sider af aubergineskiverne og steg dem ved middel varme på en pande, til de helt møre.

Skyl basilikummen og hak den. Bland den sammen med hvidvinseddike.

Rist brødskiverne.

Skær de stegte auberginer i passende stykker, der passer ovenpå det ristede brød og læg en stribe basilikum på toppen. Drys evt. med lidt revet/høvlet parmesan.

Velbekomme.

Indsendt af
d.
11.11.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.