Græsk auberginesalat

I denne græske auberginesalat spiller smagen og konsistensen af de hvidløgsstegte auberginer perfekt sammen med de solmodne tomater. Den hakkede persille tilføjer et friskt element og gør salaten mere raffineret i både smag og udseende.

  • Fyldig græsk auberginesalat.

Til 2 personer

Skær auberginen i ca. 1/2 cm tykke skiver på langs.

Pres hvidløg, og bland det med olie, salt og peber. Smør det på aubergineskiverne, og steg dem på en pande ved middelhøj varme, til de er helt møre og har taget godt med farve.

I mellemtiden skæres tomaterne i mundrette stykker, forårsløg snittes fint og persillen hakkes.

Skær de stegte auberginer i tern. Bland det hele sammen i en skål.

Dryp lidt citronsaft eller rødvinseddike over auberginesalaten for at balancere den ellers lidt "fede" salat med noget friskt.

Velbekomme!

Indsendt af
d.
08.12.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.