Avocado med skinkefyld

Denne ret er en fabelagtig kombination af cremet avocado og lækker skinkesalat. Rødløg og purløg tilføjer et friskt pift til skinkesalaten, som fyldes i en halv avocado. Super nem og hurtig frokost, forret eller aftensmad.

  • Halve avocadoer med skinkefyld smager virkelig godt.
  • De fyldte avocadoer er klar på ingen tid, og der skal bruges ganske få ingredienser.

Til 4 personer

Serveringsforslag

De lækre avocadoer er med i denne gratis madplan med tilhørende indkøbsliste - klik her og få den med det samme.

Hak skinkestrimlerne til fine tern. Pil rødløg, og hak det i helt fine tern. Hak eller klip ligeledes purløg fint.

Bland skinke, rødløg, purløg og creme fraiche sammen. Smag til med salt og peber.

Flæk avocadoerne, og fjern stenen. Dryp evt. med lidt citron- eller limesaft, så avocadoerne ikke bliver brune i det. Skal de serveres med det samme, er det ikke nødvendigt. Fordel skinkefyldet i hullerne på avocadoerne, og drys evt. med lidt ekstra finthakket purløg.

Serveringsforslag:
Det er rigtig lækkert at servere de fyldte avocadoer med rugbrød til og ekstra lækkert, hvis rugbrødet ristes inden servering.

OBS!
De angivne mængder svarer til frokost eller forret til 4 personer eller som hovedret til 2 personer.

Indsendt af
d.
18.12.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.