Avocadosalat med mozzarella, agurk og tomat

Lækker avocadosalat med sprød agurk, cremet mozzarella og små bagte tomater, som giver en mere intens men stadig mild tomatsmag.

  • Avocadosalaten i skålen
  • De bagte tomater passer rigtig godt sammen med den cremede mozzarella og timian på toppen.

Til 3 personer

Halvér tomaterne og læg dem med den flade side opad, på en bageplade med bagepapir. Drys med salt og peber og bag dem i ovnen ved 190 grader i 10-15 minutter.

Pil rødløget og hak det fint.

Skyl agurken og flæk den på langs. Skrab evt. de bløde kerner ud med en ske (kan sagtens undlades, men jeg synes det giver en sprødere salat). Skær agurken i halve skiver.

Flæk avocadoerne på langs, fjern stenene og tag det grønne frugtkød ud med en ske. Skær det i tern.

Skær eller bræk mozzarellaen i mindre stykker.

Bland forsigtigt avocadosalaten sammen i en skål eller et fad, og pynt med frisk timian eller basilikum.

Indsendt af
d.
18.09.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.