Bruschetta med bacon

Lækre bruschettas med bacon, som er viklet hele vejen rundt om brødet. Ser ekstra imponerende ud, men er nemme at lave.

  • De færdige bruschettas med bacon.
  • Brødet inden det ristes.
  • Bacon vikles og de steges på panden.
  • Steges sprøde og gyldne.

Til 4 personer

Skær brødet i skiver, og rist det sprødt på en brødrister eller tør pande.

Vikl en skive bacon om hver brødskive, og steg dem i lidt olie på en pande ved middel varme, indtil baconen er sprød.

Imens bruschetta'erne steger laves tomatfyldet. Skyl tomaterne og halvér dem. Pres kernerne ud - de skal ikke bruges. Skær "tomatkødet" i små tern.

Skyl basilikum, hak det og bland det sammen med tomaterne og finthakket/revet hvidløg.

Servér de sprøde baconbruschettas med tomatfyldet på toppen.

Indsendt af
d.
28.05.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.