Baconmajs

Overdrevet lækre baconmajs, som endda er super nemme at lave. Baconen bliver knasende sprød og giver samtidig en fuldstændig fantastisk smag til majsene.

Til 4 personer

Snit hvidløget fint. Skyl basilikumbladene og lad dem dryppe godt af. Både hvidløg og basilikum kan dog godt udelades - man kan sagtens nøjes med majs og bacon hvis man vil.

Fjern bladene og de lange tråde fra majskolberne.

Læg 6-7 skiver bacon på et stykke bagepapir, så de overlapper hinanden lidt (se evt. billede). Læg lidt fintsnittet hvidløg og nogle basilikumblade ovenpå "bacontæppet".

Læg en af majskolberne på "bacontæppet", og rul baconen omkring majsen.

Gentag processen med resten af baconen og majskolberne.

Læg baconmajsene på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen ved 180 graders varmluft i ca. 40-50 minutter eller til baconen er gylden og sprød. Vend dem evt. en gang undervejs.

Tip: De kan også grilles.

Indsendt af
d.
05.09.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.