Baconruller med brød og flødeost

Forførende små baconruller med både brød og cremet flødeost. Rullerne skal nærmest bare passe sig selv i ovnen, og så har man den lækreste snack, der både har en knasende skive brød, flødeost med urter og selvfølgelig – bacon.

  • De her baconruller med toastbrød og flødeost er bare helt fantastiske.
  • Sprød og lækker bacon og cremet flødeost - det er en god kombination.

Til 9 stk

Forvarm ovnen på 200 grader.

Hak persille fint, og kom det op i en skål sammen med flødeost, citronsaft og friskkværnet peber. Rør alle ingredienserne godt sammen, og stil det til side.

Sæt en lille pande over på komfuret på middel varme, og smelt forsigtigt smøren. Skær kanterne af toastskiverne og halvér dem, så bredden ca. passer med et stykke bacon. Fordel et tyndt lag flødeost på overfladen af brødet, og steg skiverne sprøde på den side hvor der ikke er flødeost (Jeg stegte brødet af på panden for at sikre at brødet blev ekstra sprødt, men dette trin er dog valgfrit).

Fordel baconskiverne på et skærebræt, og læg en skive brød på hver skive bacon. Rul bacon og brød sammen til en lille rulle, så flødeosten er inderst, og afslut med at stikke en tandstik gennem baconrullen.

Fordel rullerne på en bradepande beklædt med bagepapir, og bag ved 200 grader i ca. 30 minutter, eller indtil baconen er helt sprød.

Server evt. med sød chilisauce.

Indsendt af
d.
16.09.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.