Rødbeder bagt med honning

Rødbederne får en dejlig karamelliseret overflade, og en fin sødme, når de bages med honning. Drys evt. med persille og citronskal, for at give lidt friskt og syrligt modspil.

  • Bagte rødbeder med honning, persille og citronskal.
  • Klar til at komme i ovnen.
  • Honningen giver en lækker, karamelliseret overflade.

Til 2 personer

Drys

Fedtfattig

Skræl rødbederne og skær dem i mundrette stykker.

Rør honning og olie sammen, og smag til med salt og peber.

Kom rødbederne i en frysepose eller skål og hæld honningmarinaden over. Bland det godt sammen, så der kommer marinade på alle rødbedestykkerne.

Kom rødbederne ud på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter. De skal være møre, men stadig have bid.

Riv citronskallen med et rivejern og hak persillen. Bland det sammen i en skål, og server som drys til de bagte rødbeder.

Indsendt af
d.
15.09.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.