Bagte æbler med brun farin

Skønne bagte æbler fyldt med smeltet chokolade og brun farin, der giver en lækker karamelagtig smag til æblerne. De smager allerbedst, mens de stadig er lune – og meget gerne med en klat kold flødeskum til.

  • Lækre bagte æbler med chokolade i midten
  • Server æblerne lune med flødeskum
  • Udhul dem, og kom dem i et ildfast fad
  • Hak chokoladen, og fyld den i hullerne fra kernehusene
  • Lav karamel af brun farin og smør, og kom den ud over æblerne
  • Dæk bradepanden til med alufolie, og bag dem i ovnen
  • Æblerne er bagte, lune og dufter af brun farin og chokolade

Til 6 personer

Forvarm ovnen til 200 grader.

Halver æblerne, og fjern kernehusene. Læg æblerne op i et ildfast fad. Hak chokoladen, og fordel den i de huller, hvor kernehusene har været.

Kom brun farin og smør i en gryde, og lad det smelte sammen ved middelvarme. Fordel blandingen på æblerne, og læg alufolie over fadet.

Bag æblerne i ovnen i 30 minutter, og pisk i mellemtiden fløden til flødeskum. Server de bagte æbler med flødeskum til, mens de stadig er lune.

Indsendt af
d.
13.09.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.