Bagt græskar med feta

Dejlige bløde stykker ovnbagt græskar med cremet feta og sød akaciehonning. Perfekt tilbehør til de fleste hovedretter, og så er det tilmed nemt at lave.

  • Ovnbagte stykker af græskar med smuldret feta og dressing dryppet henover.
  • Sådan ser de ud efter ca. 30-40 minutter i ovnen.
  • Endnu et billede af den færdige ret.

Til 3 personer

Flæk græskarerne midt over. Skær skrællen af og fjern kernerne med en ske. Skær "frugtkødet" i mundrette stykker. Kom dem i en skål eller en frysepose, og hæld olien over. Vend græskarstykkerne godt rundt, så olien fordeles på alle sider.

Spred stykkerne ud på en bageplade med bagepapir. Drys salt og peber over, og bag i ovnen i 30-40 minutter ved 200 grader.


Rør honning og balsamico sammen i en skål. Smuldr fetaen groft i en anden skål.

Tag de bagte græskar ud af ovnen, og drys feta over. Dryp dressingen over med en ske, eller servér den ved siden af.

Indsendt af
d.
05.10.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.