Bagt spidskål i ovn

Bagt spidskål skal blot pensles med en skøn olieblanding, tilberedes i ovnen i nogle minutter, og så har du det lækreste og nemmeste tilbehør. Kålen bevarer sin sprødhed, men får en dejlig karamelliseret overflade.

  • Spidskål bagt i ovn er vildt lækkert.

Til 4 personer

Fedtfattig

Skyl spidskål, og skær det ud i kvarte.

Bland olie, salt, citron og hakket basilikum i en skål, og rør det godt sammen. Pensl spidskålen på hver side med olieblandingen.

Kom stykkerne i et ovnfast fad eller på en bradepande, og bag dem i ca. 5 minutter ved 220 grader.

Indsendt af
d.
29.04.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.