Banankage med Nutella

Den her svampede banankage har den lækreste creme med Nutella og flødeost ovenpå. Den smager mega godt, og så ser den ekstra flot ud, hvis man sprøjter cremen ud som små blomster.

  • Vanvittig lækker banankage med Nutella på toppen.
  • Flot kage, der helt sikkert vil imponere.

Til 1 springform

Banankage

Creme

Pisk æg og sukker til en luftig masse. Smelt smørret, og lad det køle en smule af. Vend det i æggemassen.

Mos bananerne med en gaffel eller stavblender, og bland det i sammen med vaniljeekstrakten.

Sigt mel og bagepulver i, og vend det forsigtigt rundt, så luften ikke bankes ud. Hak den mørke chokolade, og bland det i dejen.

Smør en springform med lidt fedtstof, og hæld dejen heri - min form var 22 cm. Bag banankagen i ca. 30-35 minutter ved 170 grader. Lad kagen køle helt af, inden du kommer cremen på. Ellers risikerer du, at cremen smelter.

Pisk det bløde smør luftigt, og pisk så flormelis i lidt ad gangen. Pisk til sidst flødeost og Nutella i, til cremen lige akkurat er ensartet.

Kom cremen i en sprøjtepose med en stjernetylle, og sprøjt små blomster ud over hele kagen – cremen kan også sagtens bare smøres ud over kagen i et tykt lag.

Spis banankagen med det samme, eller opbevar den på køl.

Indsendt af
d.
25.05.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.