Bananmuffins med chokoladestykker

Lækre og svampede bananmuffins med masser af store chokoladestykker.

  • De lækreste muffins med banan og chokolade.
  • Her kan man rigtigt se alle chokoladestykkerne inden i.

Til 14 stk

Pisk sukker og smør sammen i en skål. Pisk derefter ét æg i ad gangen - pisk indtil massen har en luftig konsistens.

Mos bananerne rigtig godt med en gaffel og vend dem i massen.

Bland vaniljesukker, bagepulver, salt og mel sammen. Sigt det i massen og vend forsigtigt, så dejen bevarer sin luftighed.

Hak chokoladen groft. Vend chokoladestykkerne i dejen, og fordel den i formene.

Bag i forvarmet ovn ved 185 grader i 25 minutter. Stik evt. med en strikkepind og se om dejen slipper.

Indsendt af
d.
26.05.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.