Bananpandekager med havregryn

Disse helt utroligt nemme bananpandekager laves på bananer, havregryn, æg og vanilje. De bliver dejligt søde, og de passer perfekt til morgenmad, brunch eller endda som en sund dessert.

  • Jeg serverede bananpandekagerne med ahornsirup.
  • Banan, havregryn og æg blendes sammen til dejen er jævn.
  • Jeg lavede dem i samme størrelse som amerikanske pandekager.
  • De steges gyldne på begge sider.

Til 4 personer

Skræl bananerne, bræk dem i mindre stykker, og kom dem i en skål. Tilsæt havregryn, æg og evt. vaniljepulver. Blend dejen med en stavblender - en alm. blender eller foodprocessor kan også bruges - indtil den er jævn.

Kom olie på panden, og steg bananpandekagerne deri ved middel varme. Vend dem, når de er gyldne og faste nok til det.

Jeg lavede små pandekager, så der kunne være 4 på panden på én gang, men man kan også lave alm. pandekagestørrelse, hvor de fylder hele panden.

De lækre bananpandekager kan spises, som de er, eller serveres med f.eks. ahornsirup, syltetøj, banan i skiver, eller hvad du nu har lyst til.

De kan også fryses.

Indsendt af
d.
08.10.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.