Basilikumpesto med mandler

Denne lækre basilikumpesto er lavet med mandler og et lille stænk citronsaft, der giver et friskt pift og hjælper pestoen med at bevare den flotte grønne farve.

  • Den smukke grønne basilikumpesto med mandler, parmesanost og masser af herlig olivenolie.

Til 1 portion

Rist mandlerne på en tør pande, og kom dem op i en blender eller et blenderglas. Pil bladene af basilikumplanterne, og kom dem op til mandlerne. Pil hvidløget, og tilsæt det sammen med parmesanost, citronsaft og olivenolie.

Blend det hele grundigt - du kan selv bestemme, hvor grov eller fin, du vil have pestoen. Tilsæt vand, hvis du gerne vil have en lidt ‘løsere’ konsistens. Smag til med salt.

Kom basilikumpestoen op i en lufttæt beholder, og sæt den på køl.

Tip:
Hvis pestoen ikke skal bruges med det samme, kan du dække den med et tyndt lag olivenolie for at holde luften ude.

Indsendt af
d.
01.02.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.