Blåbærtærte

Blåbær er fantastiske i en tærte med deres fyldige, søde og let syrlige smag. Deres fine friskhed går godt med den søde smuldredej. Og så har de jo en flot, violet kulør, som titter frem under tærtens gyldne overflade.

  • Det er ikke til at se på det lækre ydre, hvor hurtigt denne blåbærtærte er lavet.

Til 4 personer

Smuldredej

Hæld blåbærrene i en tærteform og drys sukkeret over.

Bland margarine/smør, sukker, hvedemel og havregryn til en smuldredej. Fordel dejen jævnt over bærrene. Stil derpå formen i ovnen ved 175 grader i ca. 20-30 min., så dejen får en gylden overflade.

Server blåbærtærten med f.eks. vaniljecreme eller vaniljeis.

Indsendt af
d.
29.03.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.