Blomkålssalat med granatæble

Søde granatæblekerner, sprøde, ristede mandler og friske krydderurter giver denne blomkålssalat en særligt lækker aromatisk smag og masser af fylde.

  • Smukt ser det ud med de røde granatæblekerner.
  • Fra en anden vinkel.
  • Skålen med blomkålssalat.

Til 4 personer

Fedtfattig

Rist mandlerne på en tør pande til de har fået lidt farve. Lad dem derefter køle af.

Skyl blomkålen og lad den dryppe godt af. Riv den på den grove side af et rivejern.

Riv hvidløg fint. Pil kernerne ud af granatæblet.

Skyl den friske koriander, og lad den dryppe af. Hak den groft. Hak ligeledes de afkølede mandler groft.

Tag evt. lidt mandler, granatæblekerner og koriander fra til at pynte med. Bland resten sammen i en skål, og pynt blomkålssalaten. Så er den klar til servering.

Salaten kan også sagtens laves i forvejen. Den kan holde sig et par dage i køleskabet.

Indsendt af
d.
19.11.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.