Blomkålsris i ovn

Super nemme blomkålsris, der bliver tilberedt i ovnen. Her kan de passe de sig selv, til de er klar til servering. Og så er det et lækkert og sundt alternativ til almindelige ris.

  • De færdige blomkålsris klar til servering.
  • Klar til at komme i ovnen.
  • Her er de serveret til chili con carne.

Til 2 personer

Fedtfattig

Skyl blomkålen, og lad den dryppe af. Riv den (også stokken) på den grove side af rivejernet.

Kom den revne blomkål i en skål og hæld olien over. Tilsæt salt og bland godt rundt.

Fordel blomkålsrisene på en bageplade med bagepapir, og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 10-15 minutter. Hold øje med at de ikke bliver brune.

Servér som tilbehør til alt fra kylling i karry og chili con carne til laks og hvad man ellers plejer at servere alm. ris til.

Indsendt af
d.
21.08.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.