Blomkålssalat med nødder

Dejlig cremet blomkålssalat med ristede hasselnødder og friske grøntsager i form af sprøde cherrytomater og frisk grøn rucola. Blomkålsbuketterne vendes i en skøn creme fraiche dressing med sennep, som spiller godt sammen med nødderne.

Til 4 personer

Del blomkål i buketter og kog dem ganske kort – ikke mere end 5 minutter. Skyl dem derefter med koldt vand, så de ikke bliver slatne.

Skyl ligeledes rucola, og tør det i et rent viskestykke. Skær cherrytomaterne i kvarte.

Hak hasselnødderne groft, og rist dem på en tør pande, til de begynder at dufte. Pas på, de ikke brænder på.

Bland creme fraiche og dijonsennep, og smag til med salt, peber og lidt sukker. Vend blomkålsbuketterne i dressingen.

Fordel rucola i et fad, og kom på skift tomater og blomkålsbuketter i fadet. Slut af med at drysse med lidt ekstra peber og de ristede hasselnødder.

Indsendt af
d.
25.04.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.