Blomme-abrikosmarmelade

Lav din egen, gyldne blomme-abrikosmarmelade som en hyggelig eftermiddags-beskæftigelse, som faktisk ikke er spor omfattende. I kog lokkes frugternes fyldige sødme frem og resulterer i en marmelade med fine frugtnoter.

  • Blomme-abrikosmarmeladen har en varm, indbydende kulør.
  • Marmeladen er især lækker på en skive godt, lyst brød.

Ingredienser

Tag stenene ud af blommer og abrikoser.

Skyl blommer og abrikoser og kom dem i en gryde sammen med vandet og kog dem til de er møre.

Blend frugtmassen med en stavblender.

Kom sukker ved og kog det op. Hvis det skummer meget kan man fjerne skummet med en spiseske

Tag gryden af blusset og pisk geleringspulveret oprørt med sukker i frugtmassen.

Marmeladen hældes på glas, som er skyllet i Atamon eller eddike. Skru låg på.

Opbevares bedst i køleskab.

Indsendt af
d.
10.08.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.