Bønnesalat med granatæble

Fabelagtig og farverig bønnesalat, som dækker hele smagsspektret med friske bønner, søde granatæblekerner og blåbær, syrlig citronskal og let bitter rucola.

  • Grønne bønner, røde granatæblekerner, gul citronskal og blåbær giver en farverig salat.

Til 2 personer

Foreslået dressing

Fedtfattig

Kog bønnerne i 3-4 minutter. De skal være møre, men stadig have bid. Lad dem derefter dryppe af og skær dem i mundrette stykker.

Bank granatæblet med en grydeske eller lignende, for at løsne kernerne. Skær granatæblet over og pil de røde kerner ud. Undgå de hvide "lameller" mellem kernerne.

Skyl citronen og riv skallen på den grove side af rivejernet.

Rist mandlerne på en tør pande, til de begynder at tage farve.

Skyl blåbær og rucola.

Bland alle ingredienserne sammen i en skål, og servér f.eks. bønnesalaten med balsamico.

Indsendt af
d.
10.11.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.