Bønnesalat med mandler, rødløg og feta

Det er svært at sætte ord på den konkrete årsag, men grønne bønner og cremet feta smager bare ualmindeligt godt sammen. Her understøttes blandingen smukt af søde mandler og dekorative, bordeauxfarvede bidder af rødløg.

  • Bønnesalaten med mandlerne, rødløget og fetaen.
  • Et kig ned i salatskålen.

Til 4 personer

Rist mandlerne på en tør pande til de begynder at få farve. Lad dem køle helt af.

Skær evt. enderne af bønnerne. Kog bønnerne i 2-3 minutter. De skal være møre, men stadig have bid.

Hak rødløget fint.

Hak de afkølede mandler groft og bland dem sammen med bønnerne, rødløget og feta i tern.

Så er bønnesalaten klar til servering.

Indsendt af
d.
29.04.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.