Boller med hørfrø og chiafrø

Disse boller er lavet på både almindelig hvedemel og fuldkornshvedemel. De er tilsat en helt masse sesamfrø og hørfrø, og så er der brugt chiafrø, som er med til at give bollerne en fantastisk konsistens.

  • Bollerne har en fantastisk luftig krumme og masser af kerner og frø
  • Helt nybagte boller fyldt med hørfrø, sesamfrø og chiafrø

Til 12 stk

Kom hørfrø, sesamfrø og chiafrø i en gryde sammen med mælken, og lad det koge op. Sæt det til side, så det kan køle lidt af. Bland vandet i lidt ad gangen, så blandingen bliver lunken.

Smuldr gæren, og bland den sammen med de to slags mel og havregrynene. Ælt den lunkne frøblanding i, og tilsæt salt og kokosolie. Ælt dejen godt, og lad den efterfølgende hæve til dobbeltstørrelse et lunt sted (ca. 30-45 minutter).

Brug to spiseskeer til at lægge ”klatter” af dej på en bageplade beklædt med bagepapir eller i en muffinsform af aluminium.

Bag bollerne i ca. 15 minutter ved 200 grader.

Indsendt af
d.
22.06.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.