Boller med durummel

De her boller med durummel er både hurtige og nemme at lave. De er helt perfekte som fødselsdagsboller, og de smager ekstra godt, når de stadig er lune. F.eks. med lidt smør, syltetøj, chokoladepålæg, eller lignende.

  • Lækre boller med durummel
  • Bollerne minder meget om fødselsdagsboller
  • Spis de lune boller med lidt smør på
  • De smager allerbedst, når de lige er kommet ud af ovnen

Til 12 stk

Kom vand, gær, salt og olie i en skål, og rør, til gæren er opløst. Tilsæt durummel, og rør, til dejen er jævn. Tilsæt derefter det almindelige hvedemel lidt ad gangen. Løft dejen ud på bordet, og ælt den godt.

Lad dejen hæve i 1 time under et rent viskestykke. Form dejen til boller, og læg dem på et stykke bagepapir på en eller flere bageplader (afhængigt af, hvor mange boller du laver). Lad bollerne hæve i yderligere 30 minutter under viskestykket.

Varm ovnen op til 250 grader. Sæt bollerne ind, og skru straks ned til 220 grader. Bag bollerne i 15-20 minutter midt i ovnen. Bagetiden afhænger af ovnen, men bollerne skal være gyldne og sprøde i skorpen.

Indsendt af
d.
04.10.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.