Boller med rosiner og valnødder

Giv dine boller en mere fyldig, interessant smag og en mere varieret tekstur ved at tilsætte rosiner og fine bidder af valnød. Creme-fraichen gør bollerne mere luftige, mens havreklid med dets høje fiberindhold højner ernæringsværdien.

  • Server de dejlige valnød- og rosinboller lune med smør.

Til 14 stk

Kom gær, olie og salt i en skål sammen med vand og creme fraiche. Rør gæren ud og tilsæt så valnødder og rosiner.

Kom havreklid i og tilsæt herefter mel, lidt af gangen. Ælt til dejen er fast.

Form til boller og lad dem hæve i 30 minutter. Bag dem herefter i 12 minutter ved 200 grader.

Indsendt af
d.
10.08.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.