Bønnesalat med hvide bønner

Bønnesalaten er oplagt som tilbehør til forskellige hovedretter, både kød, fisk og vegetarretter. Den mætter meget, og så er den super sund.

Til 4 personer

Forbered bønnerne efter anvisningen på pakken ved at sætte dem i blød og koge dem, og lad dem derefter køle helt af.

Skær peberfrugt og løg i mundrette stykker. Svits dem på panden i lidt olie i 5 minutter. Sluk for varmen, og pres limesaft over. Krydr dem med salt og peber, og lad dem derefter køle af.

Bland olivenolie med eddike og citronsaft, og smag til med salt og peber. Hak rødløg helt fint, og bland det i dressingen. Hæld den derefter over de afkølede bønner sammen med peberfrugt.

Skyl spidskål, snit det helt fint, og bland det i salaten. Hak persille, vend det rundt i salaten, og server den straks herefter.

Tip:
Bønnesalaten er perfekt som tilbehør til kød eller fisk.

Indsendt af
d.
29.04.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.