Brød med hirse

Lad den liflige duft af hjemmebag brede sig i hjemmet. Og ikke bare hvilket som helst hjemmebag, men dette dejlige og spændende brød lavet med hirseflager, som er rige på flerumættede fedtsyrer, b-vitaminer og mineraler.

Alligevel bliver brødet ikke for tungt og bastant, da det er tilsat creme fraiche, som giver en let og luftig konsistens. Dejen kan også bruges til boller.

Til 1 stk

Kom olie, gær og salt i en skål. Rør gæren ud.
Tilsæt creme fraiche og vand og rør rundt.

Kom hirse i og tilsæt sigtemelet.

Rør lidt hvedemel i af gangen. Dejen skal være lidt fugtig. Ælt den godt og stil dejen til hævning i cirka 1 time før du former brødet.

Kom et stykke bagepapir i en brødform og læg brødet i. Bag i ovnen ved 200 grader i 15 minutter. Tag det ud af formen og bag det yderligere 5-10 minutter.

Indsendt af
d.
18.03.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.