Salat med brombær, æble og spidskål

Denne lækre salat med sprød spidskål, æblebåde og søde brombær er både frisk, velsmagende og fuld af vitaminer. Den passer perfekt som tilbehør til kød eller fisk.

Til 4 personer

Dressing

Fedtfattig

Skyl spidskål og brombær. Vask æblerne. Snit kålen fint, og skær æblerne i tynde både (undgå kernehuset).

Bland ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med salt og peber.

Vend spidskål, æbler og halvdelen af brombærrene sammen i en skål, og slut af med at pynte med resten af brombærrene samt revet parmesanost. Hæld dressingen oven salaten, eller servér den ved siden af.

Indsendt af
d.
21.09.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.