Brownie med hindbærmousse

En uimodståelig sammensætning af sød og intens brownie med frisk og blød hindbærmousse. Kagen er ideel til at lave dagen før, da den skal stå på køl i mindst 3 timer inden servering.

  • Et lækker stykke brownie med hindbærmousse på toppen.
  • Kraftig chokoladekage med silkeblød mousse på toppen.

Til 1 springform

Brownie

Hindbærmousse

Klik her og få e-kogebogen med de lækreste kager - helt gratis.

Brownie:
Smelt smør, chokolade og sukker i en gryde ved lav varme. Tag gryden af varmen, og hæld massen over i en skål. Lad det stå og køle lidt af.

Rør så æg i ét ad gangen. Sigt melet i, og rør det hele godt sammen.

Kom bagepapir i bunden af en springform (22 cm), og hæld dejen heri. Bag kagen i ca. 15-20 minutter ved 175 grader. Lad kagen køle helt af, imens hindbærmoussen laves.

Hindbærmousse:
Kom de frosne bær i en gryde ved svag varme. Giv dem så et opkog, og mos dem godt. Tilsæt sukker, hvis hindbærrene er for sure.

Si hindbærmassen, så frøene skilles fra – det der sies fra kan bruges til at servere sammen med kagen senere. Man kan også godt bruge hele massen i kagen, men så får den en anden konsistens.

Lad hindbærsaften køle af, og tilsæt citronsaft.

Pisk fløden til flødeskum, og vend forsigtigt den kondenserede mælk (direkte fra dåsen, og uden at koge den til karamel) og hindbærsaften i.

Fordel massen ud over den helt afkølede brownie, og stil kagen på køl i mindst 3 timer eller natten over.

Indsendt af
d.
02.10.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.