Brownies med hvid chokolade og hindbær

Denne brownie er perfekt for dig som elsker hvid chokolade og hindbær. Kagen lever måske ikke op til sit navn i forhold til farven, men på smag og konsistens er den en klar vinder.

  • Nybagte brownies med hvid chokolade og hindbær.
  • Den hvide chokolade smeltes i et vandbad

Til 8 personer

Forvarm ovnen til 180 grader.

Smelt halvdelen af den hvide chokolade i et vandbad. Vær sikker på at bruge lav varme ellers klumper chokoladen. Rør rundt mens det smelter.

Pisk smør og sukker med en elpisker, indtil blandingen er glat og hvid. Rør æggene i og dernæst den smeltede chokolade, mel, vaniljesukker og salt.

Knæk resten af chokoladen i små stykker og tilsæt dem og hindbærrene i dejen. Hæld dejen i en form (20 cm) og bag i ovnen i 30-35 minutter.

Indsendt af
d.
03.10.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.