Brownies med hvid og mørk chokolade

Himmelsk brownie med både hvid og mørk chokolade, og en dejligt sej konsistens.

  • De to lag med hhv. hvid og mørk chokolade ses tydeligt.

Til 1 bradepande

Smelt halvdelen af smørret i en gryde, og den anden halvdel af smørret i en anden gryde.

Hak den mørke chokolade og kom det i den ene gryde. Hak ligeledes den hvide chokolade og kom det i den anden gryde.
Når chokoladen er smeltet helt tages gryderne af varme, så det kan køle lidt af.

Pisk æg og sukker sammen i en skål, til det er lyst og luftigt.
Kom halvdelen af æggeblandingen over i en anden skål.

Tilsæt nu den mørke chokolade i den ene skål med æggeblanding, og den hvide chokolade til den anden skål.

Sigt halvdelen af melet i hver skål, og vend det godt sammen.

Smør en bradepande (ca. 35 x 40 cm), eller læg bagepapir i bunden.

Hæld den mørke chokoladedej i bunden af formen, og hæld den hvide dej ovenpå. Træk evt. en kniv, gaffel eller strikkeping igennem dejen, for at lave mønster.

Drys evt. med hindbær på toppen.

Bag brownien ved 175 grader (ikke varmluft) i ca. 40 minutter.

Indsendt af
d.
12.11.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.