Brunch æg i ovn

En tomatskive i bunden, bacon langs kanten og æg i midten - vupti, så er der lækker brunch i en skål. Det er både nemt og smager vildt godt. Servér som en let morgenmad med ristet rugbrød eller som en del af en større brunch.

  • Brunch indeholder æg og bacon, men hvad med at kombinere de to?
  • Læg en tomat i bunden af en skål, der kan tåle at komme i ovnen.
  • Placér et stykke bacon i kanten af skålen.
  • Slå et æg ud i skålen, og kom det hele i ovnen.
  • Bag hele din brunch sammen i en skål i ovnen – så bliver det ikke lettere!

Til 2 stk

Læg en skive tomat i hver skål – skålen skal kunne tåle at komme i ovnen. Placér halvanden skive bacon langs kanten, så hele kanten er dækket. Slå et æg ud i hver skål, og drys med salt og peber.

Bag dine brunch-æg i ovnen ved 200 grader i ca. 13-15 minutter, til æggene ikke er flydende mere.

Servér dine brunch æg med ristet rugbrød.

Indsendt af
d.
10.02.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.