Bruschettas

Italienske bruschettas kan varieres i det uendelige. Men denne klassiker, kreeret med friske, hakkede tomater, hvidløg og basilikum går aldrig af mode. Saftige, solmodne tomater går nemlig fantastisk til det sprøde brød.

  • De færdige bruschettas ser smukke og farvestrålende ud.
  • Tomaterne suppleres appetitligt med frisk basilikum.
  • Olien trækker smag fra hvidløg, salt og peber.
  • Brødene bliver med marinaden sprøde og gyldne.

Til 12 stk

Fyld

Marinade til brød

Sådan laves bruschetta-fyldet:
Skær tomaterne i små tern. Hak basilikum. Bland tomater, basilikum og olie i en skål og vend det godt. Det har godt af at trække lidt.

Marinaden:
Pres hvidløg og bland med olie, salt og peber.

Smør brødstykkene på begge sider med marinaden og kom dem i ovnen ved 175 grader varmluft - til de er gyldne. Det tager 5-8 minutter.

Fordel tomatfyldet på de lune brød og server de lækre bruschettas.

Indsendt af
d.
03.07.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.