Champagnesorbet

Det ligger nærmest i navnet. Champagnesorbetens festlige kvaliteter. I den kølige sorbet suppleres sødmen med den syrlige lime og det giver en friskhed, som er fabuløs til dessert til en festlig anledning, både som den er eller anrettet som elegant tilbehør. For dekorativ ser den jo ud med dens lyse, rosa kulør.

  • Her er champagnesorbeten serveres sammen med chokoladekage og råsyltede skovbær.

Til 1 liter

Kog vand og sukker sammen til sukkeret er opløst. Tag gryden af varmen og pres limesaft i. Hæld forsigtigt champagnen i.

Kør blandingen på en ismaskine i 60 minutter. Frys evt. champagnesorbeten færdig i fryseren.

Kan sagtens laves nogle dage i forvejen.

Hvis du ikke har en ismaskine, kan sorbeten godt fryses i fryseren, men så skal du røre løbende, så det ikke krystalliserer.

Indsendt af
d.
02.01.13.
Kategori:

Lav selv den lækreste is

De bedste ismaskiner

De bedste ismaskinerEn god ismaskine gør en kæmpe forskel for resultatet, så hvis du elsker is er du nødt til at have en ordentlig maskine.Find de bedste på Gelateria.dk



Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.