Chili con carne med skært kød

Chili con carne er en klassisk mexicansk ret. Denne udgave skiller sig ud ved at være med skært kød i stedet for hakket oksekød.

Selvom den er nem at lave, er den med både kød og bønner mættende og fuld af protein. Du bestemmer selv hvor stærk retten skal være. Hvis du sparer på chilien, kan børnene også være med. Resterne kan bruges til en mexicansk lasagne.

  • Her er chili con carne'n serveret med en klat creme fraiche og frisk koriander.
  • Nogle af de chilier man kan bruge i chili con carne.

Til 6 personer

tilbehør

Hak løgene. Svits dem i olien i en stor gryde sammen med kødet. Skær peberfrugterne i grove tern og kom dem i gryden.

Tilsæt kidneybønner og hakkede tomater. Tilsæt stødt koriander, spidskommen og brun farin.

Smag til med chilipulver og evt. frisk chili efter smag.

Lad retten simre lidt og servér den med ris, creme fraiche og friskhakket koriander eller bare som den er.

Indsendt af
d.
09.11.12.
Kategori:

Resterne kan bruges til


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.