Chokoladekage i bradepande

Dejlig svampet chokoladekage der bages i bradepande og forkæles med en lækker cremet glasur. Kagen er ideel til klassens time, fredagskage på arbejdet, eller hvis du vil forkæle nogen, der elsker chokolade.

  • Et lille, svampet stykke af chokoladekagen.

Til 20 personer

Glasur

Kom vand, kakaopulver og smør i en gryde, og varm det op. Tag gryden af varmen når smørret er smeltet. Lad det køle helt af.

Pisk sukker, æg og salt sammen i en skål. Rør hvedemel, natron, bagepulver og creme fraiche i.

Bland den afkølede kakao/smørblanding i dejen. Hæld dejen i en bradepande (evt. med et stykke bagepapir i bunden).

Bag chokoladekagen ved 180 grader i 35-40 minutter. Lad kagen køle af inden glasuren kommes på.

Glasur:

Smelt smørret og lad det køle lidt af.

Rør kakao, vaniljesukker, fløde, kaffe, philadelphia og flormelis sammen i en skål. Rør det smeltede smør i.

Smør glasuren på den afkølede chokoladekage. Kan spises straks eller holde sig i køleskab i en uges tid.

Indsendt af
d.
11.10.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.