Chokoladekage med flødeostcreme

En vidunderlig kombination af kraftig chokoladekage og frisk flødeostcreme forenet i én herlighed. Kagen indeholder både smeltet lys og mørk chokolade samt chokoladeknapper, der tilsammen giver en lækker og intens smag.

  • Et stykke lækkert chokoladecreme med flødeostcreme
  • Her er flødeostcremen fordelt udover chokoladekagen og der er lavet vivler med en gaffel.
  • Den færdigbagte kage.
  • Endnu et stykke indbydende kage klar til servering.

Til 1 bradepande

Chokoladekage

Flødeostcreme

Smelt smørret sammen med det lyse og mørke chokolade i en gryde ved lav varme (ikke chokoladeknapperne - de skal først bruges senere).

Rør det brune farin i, når smørret og chokoladen næsten er smeltet. Tag gryden af varmen, når det hele er smeltet, og lad det køle lidt af.

Kom æggene i en skål, og rør den afkølede chokolademasse i. Sigt mel og bagepulver i blandingen, og rør det hele godt sammen. Bland chokoladeknapperne i.

Kom bagepapir på bradepande (35 x 40 cm), og hæld dejen i.

Flødeostcreme:
Flæk vaniljestængerne på langs, og skrab kornene ud.

Pisk Philadelphiaost og vaniljekorn sammen, og pisk så ét æg i ad gangen. Pisk til sidst flormelis i ostecremen.

Hæld flødeostcremen ud over chokoladedejen., og kør en kniv eller gaffel frem og tilbage igennem dejen, så der dannes et flot mønster.

Bag chokoladekagen i ca. 30 minutter ved 175 grader.

Opbevar kagen på køl, hvor den kan holde sig i 2-3 dage.

Indsendt af
d.
02.10.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.