Chokoladekage med mars

Chokoladekagens luftige konsistens skaber kontrast til den tunge marsbar, og sammen går det hele op i en højere enhed. Den kan f.eks. serveres som dessert, tages med til klassens time eller nydes til en kop god kaffe.

  • Her er chokoladekagen stukket ud i hjerteformede stykker.

Til 1 bradepande

Smelt smør, brun farin, lys chokolade og halvdelen af mars-chokoladen i en gryde ved lav varme.

Når det hele er smeltet sammen, tages gryden af varmen, og æggene piskes i ét ad gangen.

Tilsæt kakaopulver, bagepulver og hvedemel, og bland godt.

Hæld dejen i en bradepande (ca. 32x40cm) med bagepapir.

Hak resten af marschokoladen, og drys stykkerne ovenpå dejen.

Bag chokoladekagen ved 175 grader (varmluft) i ca. 25 minutter, eller til man kan stikke en kniv i kagen, uden der hænger dej fast på den (bagetid afhænger af ovnen).

Når chokoladekagen er helt afkølet, kan man evt. drysse flormelis over som pynt (gennem en sigte) og stikke den ud i forskellige figurer. Man kan også bare servere den, som den er.

Indsendt af
d.
03.02.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.